APK in Rotterdam 

Bij  Vakgarage Troost Rotterdam is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Troost Rotterdam uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Troost Rotterdam geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Rotterdam die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Rotterdam en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Rotterdam? Kom dan langs Giessenweg 70-72 in Rotterdam (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragetroost-rotterdam.nl of bel naar 010-4264546.

Contactgegevens

Vakgarage Troost Rotterdam
Giessenweg 70-72
3044 AM Rotterdam

tel.: 010-4264546
mail: info@vakgaragetroost-rotterdam.nl